Kantoorunit op maat

Modulaire kantoorunit

Wilt u een modulaire kantoorunit in de vorm van een container kopen? Dit kan een goede oplossing zijn bij behoefte aan tijdelijke extra kantoorruimte. Ook bij verbouwingen is een dergelijke modulaire kantoorunit een uitkomst. Zo kunt u tijdens de verbouwing toch uw werkzaamheden voortzetten, zonder dat uw klanten er iets van merken en uw dienstverlening er onder lijdt.

Een kantoorunit kopen die precies voldoet aan uw verwachtingen

Een modulaire kantoorunit is eenvoudig te koppelen, zodat u een samenstelling kunt maken die precies aansluit bij uw behoeften. Daarom kunt u diverse soorten van de modulaire kantoorunit kopen bij G. Vernooy Retail & Trading. Zo is er een aantal kantoorruimtes te koppelen aan een magazijn en een kantine. Ook het bouwen van een instructieruimte behoort tot de mogelijkheden. Zelfs een fitnessruimte bij uw nieuwe woning kan worden gerealiseerd! Wilt u toch een ander soort container kopen? Wij maken al deze soorten containers op maat, zoals een afzetcontainer. Waar u ook behoefte aan heeft, de kans is groot dat wij het leveren! Dit hoeft geen modulaire kantoorunit te zijn, maar kan dus een ruimte voor allerlei doeleinden zijn.

Daag ons uit...

Als u een specifieke modulaire kantoorunit wilt kopen, dan gaan wij graag de uitdaging aan om deze unit voor u te realiseren. Uiteraard zijn wij ook gebonden aan de fysieke mogelijkheden en de beschikbare ruimte, maar we denken graag met u mee over een oplossing. Bel eens met onze specialisten en vertel ons uw ideeën. Dit kan door te bellen naar +31(0)344 699699 of stel uw vragen via info@vernooy.nl.