Zeecontainer ombouwen naar zwembad

Mooi! Een zwembad bij huis plaatsen, en dat kun je zelf doen.

Wij beschikken over heel veel soorten en maten zeecontainers. 10 foot, 20 foot, 30 foot, 40 foot, andere maten en zelfs op wens aangepaste zeecontainers. Ideaal voor de ombouw naar zwembad.

Echter, het ombouwen van een gebruikte zeecontainer naar zwembad is niet niks. Een zeecontaner kun je niet even laten vollopen met water. Ze zijn niet waterdicht. Er zitten altijd deuren in voor de belading. Die deuren moeten dichtgelast worden of vervangen door een nieuwe wand. Een gebruikte container is ook voorzien van een verflaag die niet geschikt is om op lange termijn water met chloor te weerstaan. Daar is deze niet voor bedoeld. En eventuele beschadigingen en roestvorming moet zeer grondig aangepakt worden. Dit is tijdrovend, en dus kostbaar.

Je bent welkom bij ons om een zeecontainer aan te schaffen voor ombouw naar een zwembad. Maar kijk eens op onze website over stalen zwembaden. Daar vindt je veel meer informatie over de ombouw van een zeecontainer naar zwembad, en het allerbeste alternatief daarvoor! Je wil immers wel de voordelen van een 'zeecontainer zwembad' maar niet de nadelen.

Wil je meer weten over onze containers en iron-pools? Contact gerust onze verkoop!