Kantoorunit huren

 

Waarom zou u een kantoorunit huren via G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, nabij Nijmegen? Hiervoor zijn diverse redenen. Verplaatsbare kantoorunits zijn ideaal om een tijdelijke behoefte aan kantoorruimte op te lossen. In dit geval is het helemaal handig als u ze kunt huren! Er zijn diverse situaties waarin het fijn is om een kantoorunit te kunnen huren. Misschien gaat het heel goed met uw organisatie en heeft u snel meer ruimte nodig. Of gaat u uw bestaande kantoor verbouwen, waardoor u daar even uit moet. Allemaal redenen waarbij een tijdelijke voorziening heel handig is.

Een kantoorunit als flexibele ruimte huren

Denk niet dat een 'kantoorunit' alleen in te zetten is als kantoor. Deze units zijn er voor verschillende doeleinden: kantoor, kantine, opslag, serverruimte en nog veel meer. Bovendien zijn deze ook nog eens aan elkaar te koppelen, en met verschillende onderdelen aan te passen aan uw wensen. Zo ontstaat er een unit op maat. Op deze manier zijn er verschillen in samenstelling en omvang mogelijk. De units kunnen ook voorzien worden van verschillende voorzieningen, zoals een toilet, keuken, verwarming en/of airco. Ook het laten plaatsen van diverse containers is een optie.

Vertel ons uw wensen

Wilt u een zeer flexibele en mooie container huren? Wij leveren en installeren deze graag. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als u deze kantoorunits gaat huren? Bel dan eens met onze afdeling verkoop en leg ons uw wensen voor. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.