Vernooy - al 40 jaar groots in containers

Monique Vernooy

Monique is verantwoordelijk voor de algemene dagelijkse leiding van G. Vernooy Containers BV en G. Vernooy Constructie BV. Zij is mede verantwoordelijk voor de inkoop. Bij afwezigheid van Alexander en/of Dave zal ze invallen bij de afdeling sales.

Telefoon: +31(0)344 699699
E-mail: info@vernooy.nlBas de Vries

Bas is verantwoordelijke voor de constructie. Hij denkt graag met u mee! Bas is het creatieve en technische brein. Hij denkt graag 'out of the box'. Heeft u ideeën en weet u niet of het uitvoerbaar is bespreek het met Bas.

Telefoon: +31(0)344 699699
E-mail: info@vernooy.nlDave Vernooij

Dave is onze sales manager containers en samen met Alexander verantwoordelijk voor de verkoop van de containers. Dave denkt graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden.

Telefoon: +31(0)344 699699
E-mail: info@vernooy.nlAlexander de Vries

Alexander is onze sales manager containers. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en inkoop van de containers. Samen met Dave staat hij u graag te woord en denkt hij met u mee over de beste oplossing voor u.

Telefoon: +31(0)344 699699
E-mail: info@vernooy.nlAdres

Kellensedwarsweg 9
4004 JC Tiel
Telefoon: +31(0)344 699699

Contact

Privacy en uw gegevens

Wij vinden het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met de privacy van de website- bezoekers. Dit is wat wij doen met de gegevens van bezoekers:

Google Analytics / statistieken van bezoekersaantallen:

  • deze website installeerd een cookie van Google Analytics
  • we zijn een bewerkingsovereenkomst aangegaan met Google
  • het IP adres van bezoekers wordt geanonimiseerd. Dit gebeurd door de laatste 3 cijfers (laatste octet) van het IP adres niet vast te leggen. Zonder deze gegevens is een IP adres niet meer te herleiden tot een persoon en daarmee anoniem.
  • er worden geen gegevens gedeeld
  • er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics- cookies

Hiermee is elk bezoek aan deze website anoniem en de gegevens die wél worden vastgelegt worden alleen gebruikt in statistieken en overzichten om deze website te verbeteren.

Uitzondering:

Mocht u gebruik maken van een van de formulieren op deze website dan worden de ingevulde gegevens wel vastgelegd, inklusief het IP adres. Dit is nodig om uw vraag te ontvangen en om contact met u op te nemen en worden alleen daarvoor gebruikt. In dit geval wordt het IP adres wél vastgelegd om eventueel misbruik (poging tot hacken of spammen via deze formulieren) in de toekomst te kunnen blokkeren. Er worden geen gegevens gedeeld met anderen.

Alexander de Vries - Manager Container sales
Alexander de Vries
+31(0)344 699699
info@vernooy.nl
Kellensedwarsweg 9
4004JC Tiel, Nederland
Gelderland

Openingstijden

G. Vernooy Containers BV
Zaterdagochtend op afspraak