Maatwerk container - opties

Elke afzetcontainer kunnen we voorzien van diverse opties zoals een wormwiel, franse klep of schotten:

  • Een wormwiel: dit gebruikt u wanneer u licht materiaal vervoert, waarbij u meer mee wenst te nemen. Het wormwiel perst het materiaal naar de achterkant, waardoor uw container echt ‘vol’ komt te zitten en u maximaal efficiënt kunt werken met de maatwerk container. Meer informatie over wormwiel in een container. Op de pagina 'container-met-wormwiel' ziet u meteen of we er eentje op voorraad hebben staan.
  • Een Franse klep: kiept u uw lading? Dan is een Franse klep een interessante optie. De klep scharniert aan de bovenkant, waardoor het materiaal uit de container glijdt zonder dat u de deuren hoeft te openen. Onze gebruikte containers met franse klep of deur.
  • Schotten: vervoert u meerdere materialen in 1 container, bijvoorbeeld tuinaarde en zand? Dan kunnen we uw container voorzien van schotten. U kunt dan per schot lossen, zodat u maar 1x hoeft te rijden.

Wilt u gebruik maken van een van deze opties voor uw maatwerk container, of bent u benieuwd naar aanvullende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.