Container paardenbox

Paardenbox te koop en te huur

Wij hergebruiken containers (zeecontainers) voor het maken van paardenboxen. Zo is een paardenbox milieuvriendelijk, snel en gemakkelijk te plaatsen. U hoeft niet te bouwen en een container paardenbox gaat lang mee. Ook fijn is dat ze overal te plaatsen zijn, dus ook daar waar je niet mag bouwen of dat niet zo snel zou doen.

Zo kun je een container paardenbox gemakkelijk ver weg van andere bestaande bebouwing plaatsen. Zo creëer je ook een hitactiefstal, zodat een paard heen- en weer gaat lopen tussen zijn stal en deze paardenbox 'aan de andere kant' van de weide. Zo stimuleer je beweging; het idee achter een hit- actiefstal.

Een hit- actief stal is in basis niet veel meer als een schuilplaas met eventueel wat voedermogelijkheden. Maar wij maken ook een cross- over van een volledige paardenbox en hit- actiefstal. Een container- unit beschikt dan over deuren die, als ze dicht zijn een volwaardige paardenbox opleveren. Met de deuren open is het een doorloopstal.

Wij maken deze paardenbox containers op maat. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan eens contact op met onze verkoop 0344 699699 of gebruik het formulier op de contactpagina.