Laadvloer carrosseriebouw - nieuwbouw maatwerk

Heeft u een containerauto met afzetsysteem en wilt u dat graag multifunctioneel kunnen inzetten door een laadvloer te kopen? Onze laadvloer met kleppen en kraanbaan of kraanrail biedt u de mogelijkheid om naast containers ook zware goederen zoals stenen en zand te vervoeren. We bevestigen een kraan op de laadvloer, zodat u daar goed mee uit de voeten kunt en u het afzetsysteem en de laadvloer multifunctioneel in kunt zetten.

Een complete laadvloer kopen doet u hier

Door een laadvloer te kopen, wordt het veel makkelijker om containers en vrachtwagens te laden en te lossen. Uw bus of vrachtvragen wordt namelijk goed beschermd, en door de kraanbaan en kraanrail kunt u makkelijker laden en lossen. Zo hoeft u niet alles op eigen kracht te doen. Dankzij de oplossingen van G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, nabij Nijmegen, kunt u een goede laadvloer kopen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende toebehoren om uw werk makkelijker te maken.

Laat u adviseren over de juiste laadvloer

Wenst u ook een dergelijke oplossing voor uw NCH-systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren specialisten adviseren u graag bij het kopen van een laadvloer. Hiervoor kunt u bellen naar +31(0)344 699699 of een e-mail sturen naar info@vernooy.nl.