Bouwvrachtwagen carrosserie opbouw

Een bouwvrachtwagen wordt ingezet voor het transport van verschillende materialen. Een opbouw voor zo'n vrachtwagen moet dan ook veelzijdig en degelijk zijn. Van transport van (rij) platen, beton elementen, zakken zand of ander los materiaal, zakken afval en stenen.
De opbouw wordt aan de zijkanten en achterkant voorzien van kleppen. Zo kunnen er gemakkelijk verschillende ladingsoorten op de vloer gezet worden. Ook moet de lading goed vastgezet kunnen worden door middel van ogen en/of haken op de goede plekken.

Specifiek voor het stenentransport zijn er nog extra aanpassingen, zo moet er een kraan op gemonteerd worden die over een kraanbaan kan rijden. Omdat deze kraan veel gewicht kan tillen moet deze kraanbaan goed in de carrosserie- opbouw verankerd zijn.

Wij maken de bouwvrachtwagen opbouw - carrosserie. Dit doen we altijd op maat. Dus als u nog specifieke wensen heeft kunnen die in het ontwerp meegenomen worden. U moet immers wel een hele lange tijd met deze opbouw gaan werken, en dan is het wel fijn dat deze precies aan uw wensen voldoet.

Als u al een vrachtwagen heeft kan de carrosserie daarop gebouwd worden. Zoekt u een hele nieuwe vrachtwagen met opbouw dan kunnen wij ook de vrachtwagen leveren. Wij leveren dan dus de hele combinatie van vrachtwagen met opbouw.

Neem gerust eens contact op met onze verkoop en bespreek uw specifieke wensen over uw nieuwe opbouw.

Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.