Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouwvrachtwagen carrosserie opbouw

Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.

 

Soms is er een stevigere carrosseriebouw voor vrachtwagens nodig dan normaal. Dit is bijvoorbeeld het geval als er zwaardere materialen vervoerd moeten worden, bijvoorbeeld met een bouwvrachtwagen. Een bouwvrachtwagen wordt ingezet voor het transport van verschillende bouwmaterialen. Een opbouw voor zo'n vrachtwagen moet dan ook veelzijdig en degelijk zijn. Deze vrachtwagen met een bijbehorende container op maat wordt gebruikt voor het transport van (rij) platen, betonelementen, zakken zand of ander los materiaal, zakken afval en stenen.

Een handige carrosseriebouw voor vrachtwagens op maat

De opbouw wordt aan de zijkanten en achterkant voorzien van kleppen. Zo kunnen er gemakkelijk verschillende ladingsoorten op de vloer gezet worden. Ook moet de lading goed vastgezet kunnen worden door middel van ogen en/of haken op de goede plekken. Specifiek voor het stenentransport zijn er nog extra aanpassingen. Zo moet er hiervoor een kraan op de carrosseriebouw voor uw vrachtwagens gemonteerd worden die over een kraanbaan kan rijden. Omdat deze kraan veel gewicht kan tillen moet deze kraanbaan goed in de carrosserieopbouw verankerd zijn.

Ook voor u een geschikte carrosseriebouw voor uw vrachtwagens

Wij maken de opbouwcarrosserie voor uw bouwvrachtwagens op maat. Zo heeft u altijd een passende carrosserie. Dus als u nog specifieke wensen heeft, kunnen die in het ontwerp meegenomen worden. U moet immers wel een hele lange tijd met deze opbouw gaan werken, en dan is het wel fijn dat deze precies aan uw wensen voldoet.

Kies ook de juiste carrosserie voor bestaande vrachtwagens

Als u al een vrachtwagen heeft, kan de carrosserie daarop gebouwd worden. Zoekt u een hele nieuwe vrachtwagen met opbouw? Dan kunnen wij ook de vrachtwagen leveren. Wij leveren dan dus de hele combinatie van vrachtwagen met een opbouw van bijvoorbeeld containers. Zo helpen wij zowel nieuwe als bestaande bedrijven graag. Neem gerust eens contact op met ons bedrijf uit Tiel, nabij Nijmegen, en bespreek uw specifieke wensen over de nieuwe carrosseriebouw van uw vrachtwagens. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.