Overslaan en naar de inhoud gaan

Portaalcontainer nieuwbouw

Nieuwe portaalcontainer, robuustheid vereist!

Wat is een portaalcontainer? Een portaalcontainer is (meestal) een open bak die u kunt gebruiken om gemakkelijk materiaal en bouwafval te storten. U ziet ze vaak voor een huis staan waar verbouwt wordt. Soms is zo’n container voorzien van een ‘dakje’, wat in vaktermen een ‘huisje’ heet.

Portaalcontainer of puinbak

Portaalcontainers worden vaak ingezet als bak voor puin. We noemen portaalcontainers daarom ook wel een ‘puinbak’ of ‘puincontainer’. Deze vorm van gebruik vereist een zeer solide constructie en zeer robuust materiaal. Zoekt u naar een geschikte RODA container, KTK container of Vernooy container? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vrijwel altijd nieuwe en gebruikte portaalcontainers op voorraad.

We kunnen de portaalcontainer voorzien van verschillende systemen om deze te koppelen. We maken veelal gebruik van een stang of oog aan de voorkant, maar we kunnen ook zorgen voor een systeem met ogen of lussen aan de bovenkant.

Portaalcontainer maatwerk

Een portaalcontainer, puinbak of puincontainer is er in verschillende maten. We passen meestal een dikkere kwaliteit staal toe, maar indien dat niet nodig is voor uw toepassing kunnen we ook werken met ander materiaal. Dikker materiaal leidt bovendien tot een zwaardere container en daarmee tot een hogere belasting van het transportmaterieel, hogere brandstofkosten en een lagere netto gewicht voor de inhoud.

Wilt u meer weten over de portaalcontainer, of een exemplaar bestellen? Neem contact met ons op. Of kijk gerust even in onze voorraad gebruikte portaalcontainers.

Portaalcontainers duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Bij containerbouw speelt de kwaliteit een hoofdrol. Met name bij portaalcontainers is dit zeer belangrijk. Deze containers worden vaak zwaar belast. Schroot en bouwafval worden er vaak op niet al te zachtzinnige wijze in gedumpt. Zwaar,en met hoeken die inbeuken op de bak. Kijk in onze voorraad naar de beste portaalcontainers. Kwaliteit in containerbouw, juist bij portaalcontainers!