Overslaan en naar de inhoud gaan

Open container / afzetcontainer - nieuwbouw

Open afzetcontainer nieuw en gebruikt

Open containers, ofwel afzetcontainers, kunt u gebruiken voor uiteenlopende werkzaamheden. U kunt daarbij denken aan het vervoeren van graan, maar ook aan het vervoeren van oud ijzer, metalen of vloeistoffen. Open containers zijn beschikbaar met een volume van 6 m3 tot 44.10 m3. De standaard maten van een open container zijn als volgt:

Lengte: 5 tot 7,20 meter
Hoogte:  0,6 tot 2,5 meter

Voldoen de standaard containerontwerpen niet aan uw wensen? Wij kunnen u van dienst zijn met maatwerk. Aanpassingen aan de lengte, breedte, hoogte, materiaaldikte en materiaalsoort, alles is mogelijk.

Open container met ieder gewenst systeem

We kunnen iedere container uitvoeren met het door u gewenste systeem:

Daarnaast heeft u de keuze uit diverse aanvullende opties zoals klapnetten, een rolzeil, of een container met deksel (elektrisch hydraulisch, handmatig hydraulisch of met domme kracht/ kelderwind) of scheepsluiken.

We kunnen de containers uitvoeren met deuren of kleppen. Creëer meerdere compartimenten door tussenschotten te plaatsen (zowel vast als beweegbaar). Alles op professioneel niveau zodat het lang mee gaat en een probleem duurzaam is opgelost. Kwaliteit in containers, ook in reparatie, beheer en onderhoud. 

Heeft u een speciale wens? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop of kijk op de pagina open containers haak en kabel.