Container maatwerk nieuwbouw

Mobiele paardenbox

Mobiele paardenboxen als flexibele en schaalbaar onderkomen voor uw paarden. Beschikbaar vanaf een enkele mobiele paardenbox tot een aantal zodat uw paarden over de ruimte beschikken die ze nodig hebben.

=> Mobiele paardenbox
Mobiele paardenbox

Container cortenstaal - Nieuwbouw maatwerk

Containers worden gemaakt om lang mee te gaan. Soms is het nodig om hiervoor specifieke materialen in te zetten, zoals cortenstaal. Cortenstaal containers zijn bestand tegen toxische stoffen zoals mest of bijtende stoffen.

=> Container van cortenstaal
cortenstaalcontainer maatwerk nieuwbouw

Vloeistofdichte containers - Nieuwbouw maatwerk container

Containers kunnen zeer goed ingezet worden voor het flexibel transport en opslag van vloeistoffen. Echter veel vloeistoffen zijn van een chemische samenstelling die vraagt om een specifieke materiaalsoort of constructie. Denk aan containers voor levensmiddelentransport of toxische vloeistof. Deze containers kunnen op maat gemaakt worden en uitgevoerd in elke gewenste materiaalsoort zoals Hardox, corten of een andere staal soort

=> Container vloeistofdicht nieuwbouw
vloeistofdichte container afgedekt zeil open binnenkant

Container met verwerkingsunit - container nieuwbouw maatwerk

Containers kunnen flexibel ingezet worden in het logistieke proces. Door een container te voorzien van een verwerkingsunit kan deze zelfs onderdeel uitmaken van een productie of verwerkingsproces. Zo kan een container voorzien worden van een persunit, of andere units voor bijvoorbeeld mengen, hakselen of shreddering. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van deze specifieke containers.

=> Maatwerk container met verwerkingsunit
container met verwerkingsunit

Container geïsoleerd en verwarmd - nieuwbouw container maatwerk

Voor zeer specifieke toepassingen worden geïsoleerde en verwarmde containers gebouwd.Voor transport, opslag of onderdeel in uw productieproces.

=> Container geïsoleerd en verwarmd
maatwerk container - geïsoleerd en verwarmt

Asfaltcontainer nieuwbouw

Wij bouwen asfaltcontainers in hoogwaardige kwaliteit. Enkele stuks of series. Scherpe calculatie en top kwaliteit.

=> Asfaltcontainer nieuwbouw maatwerk
asfalt container

Paardenstal container nieuwbouw maatwerk

Paardenstal containers zijn flexibel te gebruiken. Van 1 stuks tot geschakelde units voor een groot aantal boxen. Een paardenstalcontainer kan ingezet worden als tijdelijke voorziening maar ook als vaste verblijfsplaats voor uw paard.

=> Paardenstal container
paardenstal vier boxen

Container met vijzel of wormwiel

Voor het efficiënt laden van een container kan deze uitgerust worden met een vijzel of wormwiel. Door middel van deze vijzel of wormwiel kan bulkgoed geladen worden en verspreid in de container.

=> Container met vijzel of wormwiel
container vijzel wormwiel

Laadvloer carrosseriebouw - nieuwbouw maatwerk

Heeft u voor uw materiaal een specifieke laadvloer nodig? Voor pakketten stenen en zand moet de laadvloer geschikt zijn voor een kraan. Zo kan het laden en lossen veel efficiënter plaatsvinden.

=> Container met laadvloer kleppen kraanbaan kraanrail
laadbak laadvloer nieuwbouw

Maatwerk container - opties

Een container kan voorzien worden van talloze opties. Van veiligheidsopties, lading zekering, afdichting, of zelfs hele verwerkingsunits. Als containerbouw specialist weten we alles van de opbouw van containers en kunnen deze voor u realiseren.

=> Container opties
container met schotten

Maatwerk - Sierhekwerk

Wij beschikken over zeer deskundige lassers en metaalbewerkers. Ook kunnen we metaal behandelen waardoor een zeer duurzaam product ontstaat. Ideaal voor uw sierhekwerk. We maken sierhekwerk op maat; alles is mogelijk. De materiaalkeuze, afwerking en ontwerp kunnen geheel afgestemd worden op uw specifieke situatie en wensen. Een sierhekwerk als sierraad voor uw tuin, als omheining voor uw huisdieren of tegen inbraak. Wij denken met u mee en leveren de hoogste kwaliteit maatwerk hekwerken.

=> Sierhekwerk maatwerk
Dave Vernooij

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Bel of mail me gerust, ik geef graag antwoord op uw vragen!
- Dave Vernooij

Bel: +31(0)344 699699
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag vanaf 7:30 uur tot 17:00 uur
Zaterdagmorgen op afspraak

Dave Vernooij - Sales manager containers
Dave Vernooij
+31(0)344 699699
info@vernooy.nl
Kellensedwarsweg 9
4004JC Tiel, Nederland
Gelderland

Openingstijden

G. Vernooy Containers BV
Zaterdagochtend op afspraak