Overslaan en naar de inhoud gaan

Dompelbakken - containers om elektrische accu's en auto's in te dompelen

We zien in het verkeer steeds meer elektrische auto's rijden. En dit gaat in de aankomende jaren met de plannen van onze regering en de EU alleen maar toenemen. Elektrische auto's hebben veel pluspunten, behalve het brandgevaar van de lithium accu, deze zijn te blussen, maar kunnen tot weken na de brand weer ontbranden.

Er is op dit moment maar 1 oplossing om de ontbranding te voorkomen, dat is ze onderdompelen in water, dit zorgt voor een permanente koeling. Dit stopt het proces van de ontbranding en zo krijg hou je het ontbranden onder controle.

Door de elektrische auto in een dompelbad te plaatsen worden de lithium accu's gekoeld en neemt het risico op het opnieuw in brand gaan van de accu's af.

Vernooy maakt dompelbaden, dompelbakken of dompelcontainers.

Deze dompelcontainers voor elektrische auto's zijn altijd maatwerk. Per situatie is de omgeving anders en worden er andere eisen gesteld aan de dompelbak. Wij maken deze dompelcontainers dan ook op maat. Dit kan een kleine(re) uitvoering zijn maar ook zeer grote exemplaren.

Zoekt u naar een dompelcontainer? Neem dan contact op met ons verkoopteam 0344 699699 en bespreek uw wensen of maar een afspraak.

Het maken van een dompelbak (of dompelbad) is specialistenwerk. Alleen al het waterdicht maken van een dompelcontainer vereist vakmanschap!

Video file