Overslaan en naar de inhoud gaan

Containeronderdelen

Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.

 

U heeft natuurlijk het meest aan uw container als deze is voorzien van de juiste containeronderdelen. U kunt de container bijvoorbeeld laten voorzien van haken om zaken aan op te hangen. Ook kunt u aan deze haken banden bevestigen om goederen die u wilt vervoeren in de container, goed mee vast te zetten. Daarnaast zijn er bij G. Vernooy Retail & Trading B.V. uit Tiel, in de buurt van Nijmegen, nog veel meer mogelijkheden.

Benieuwd naar onze containers?

Bekijk ons aanbod

U heeft de keuze uit allerlei containeronderdelen

Als u een container nodig heeft voor het opslaan van goederen in plaats van voor vervoer, dan is het vastzetten van de goederen vaak niet nodig. In dat geval kunt u standaard containeronderdelen laten vervangen, bijvoorbeeld als deze beschadigd zijn. Zo kunnen de deuren worden vervangen. Heeft uw container nog geen deuren, dan zetten wij deze er graag voor u in.

Overleg met ons over de beste onderdelen

Ons bedrijf heeft allerlei opties als u op zoek bent naar containeronderdelen. Weet u niet precies welke onderdelen het best zijn in uw geval? Neem dan contact met ons op, dan voorzien wij u graag van persoonlijk advies. U bereikt ons via +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.