Overslaan en naar de inhoud gaan

Portaalcontainer gebruikt

 

Een portaalcontainer is ideaal voor het verzamelen en afvoeren van puin of grote hoeveelheden afval. Bij ons kunt u terecht voor gebruikte en nieuwe portaalcontainers in diverse soorten en maten, allemaal van uitstekende kwaliteit. Hierbij leveren wij altijd maatwerk. We passen namelijk zowel nieuwe als gebruikte portaalcontainers aan op uw wensen.

Kies voor een portaalcontainer op maat

Wanneer u een portaalcontainer bij ons aanschaft, kunt u kiezen voor diverse extra’s die we eraan kunnen toevoegen. Een portaalcontainer kan bijvoorbeeld voorzien worden van een opbouw; een zogenaamd 'huisje' of andere voorzieningen zoals een afdeknet of zeil, wat de container ideaal maakt voor het afvoeren van puin of afval. Ook kunt u kiezen voor een laadvloer op maat, voorzien van vastzethaken, -kabels en -banden, zodat u alle goederen veilig kunt opslaan en vervoeren. Een portaalcontainer is dus zeer veelzijdig, zeker als u deze laat aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Maak een keuze uit ons ruime aanbod

Weet u nog niet precies welke container de beste optie is in uw situatie? G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, nabij Nijmegen, helpt u graag met het beste advies. Neem dus contact met ons op door te bellen naar +31(0)344 699699 of door het sturen van een e-mail naar info@vernooy.nl. Bent u ondertussen benieuwd naar ons huidige aanbod wat betreft de portaalcontainer? Dit zijn de portaalcontainers die we momenteel op voorraad hebben: