Overslaan en naar de inhoud gaan

Hier moet je op letten als je een container koopt

Hier moet je op letten als je een container koopt:

  1. Het juiste materiaal? Kijk naar het materiaal. Wat u gaat doen met de container bepaalt wat de eisen zijn aan het materiaal.
  2. Welk transportsysteem? Meestal heeft u of uw transportbedrijf een vrachtwagen om containers te transporteren. Let op dat het 'systeem' van deze auto en van de container het zelfde zijn. Er zijn twee systemen: haaksysteem en kettingsysteem of kabelsysteem
  3. De uitvoering? Containers zijn er in vele uitvoeringen. Open container, gesloten, met deuren, vloeistofdicht of andere uitvoeringen.
  4. Welke opties? Een container kan voorzien zijn van opties om lading te zekeren, af te dekken, of te beveiligen. Zijn de juiste opties beschikbaar?

Onder nieuwbouw container en maatwerk container vindt u al vele varianten en opties. Zo krijgt u al een idee van de mogelijkheden.

Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.