Overslaan en naar de inhoud gaan

Transportbedrijven

Een transportbedrijf dient kosteneffici├źnt en flexibel te werken. Dat valt echter niet altijd mee. Dankzij het toepassen van containers kunt u meer flexibel werken en blijven kosten beheersbaar. Transportbedrijven gebruiken de afzetcontainers voor zeer uiteenlopende werkzaamheden, waardoor u er verschillende kanten mee uit kunt.

Containers voor transportbedrijven

Vervoert u vooral zure producten (mest, of andere uitwerpselen)? Dan adviseren wij om containers van cortenstaal te gebruiken. Dit heeft een langere levensduur dan gewoon ijzer, omdat het niet wegroest door het zuur.

Vervoert u vooral geoogste producten (graan, doperwten, bonen, etc.)? Dan voor u is het van belang dat de container schoon en glad is, zodat u zo min mogelijk in de container hoeft te lopen om te lossen.

Vervoert u schroot, oud ijzer of metalen? Zie dan het tabblad voor schrootverwerkende bedrijven.

 

Spanbanden

Om transport veilig en verantwoord uit te voeren is het belangrijk lading goed vast te zetten. Spanbanden kunnen daarbij helpen. Spanbanden kopen.

Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.