Overslaan en naar de inhoud gaan

Overheid

Vernooy heeft een ruim assortiment aan containers beschkbaar, met verschillende toepassingen voor u als overheidsinstantie. U kunt alle producten van Vernooy afhalen in Tiel, of deze overal in Nederland laten leveren. de containers zijn beschikbaar voor zowel de verkoop als verhuur. Bent u op zoek naar een container voor puin of afval, een opslagplaats of een tijdelijke tunnel? U bent bij Vernooy aan het juiste adres. Mochten we de toepassing die u zoekt niet direct noemen of heeft u specifieke wensen met het oog op de container? Bel dan met Alexander op nummer +31(0)344 699699.

 

Puincontainer / afvalcontainer

Bij werkzaamheden heeft u vaak te maken met veel puin en afval. Onze puincontainers zijn van hoge kwaliteit en gaan hierdoor lang mee. Daarnaast zijn ze stapelbaar en nemen ze dus weinig opslagruimte in beslag. De containers zijn beschikbaar voor de zowel verkoop als verhuur. Heeft u ze tijdelijk nodig, of wilt u er permanent gebruik van maken? Bij Vernooy bent u aan het juiste adres. U kunt de containers afhalen in Tiel, of deze door heel Nederland laten leveren. LET OP: Wij doen niet aan vuil ophalen of afvalverwerking.

 

Opslagcontainer

Bent u als gemeente of andere overheidsinstantie op zoek naar een opslagplaats? Dan bent u aan het juiste adres. Wij bieden containers voor zowel tijdelijke als permanente opslag, die beschikbaar zijn voor zowel de verhuur als verkoop. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. In deze containers kunt u bijvoorbeeld verkeersborden of strooizout opslaan. De opslagcontainers zijn af te halen in Tiel, maar u kunt ze tevens overal in Nederland laten leveren.

 

Containertunnel

Wilt u voetgangers omleiden bij werkzaamheden? Als gemeente of andere overheidsinstantie wilt u natuurlijk dat dit veilig gebeurt. Onze tunnels bieden hiervoor de perfecte oplossing. De tunnels zijn opgebouwd uit meerdere doorloopcontainers, die u achter elkaar kunt plaatsen. Ook deze tunnels zijn beschikbaar voor zowel de verkoop als verhuur. De tunnels kunt u bijvoorbeeld gebruiken om voetgangers veilig langs de rijbaan te leiden.

 

Bouwkeet

Laat u werkzaamheden uitvoeren? Dan is het belangrijk dat de werknemers een plek hebben om te eten en te drinken. De schaftkeet van Vernooy biedt hiervoor een prima oplossing. Afhankelijk van de grootte van de uit te voeren werkzaamheden zijn de kantoorunits te verkrijgen in verschillende maten. Vernooy biedt bovendien units waarbij de helft is ingericht voor opslag en de andere helft als kantoorunit. De containers zijn beschikbaar voor zowel korte als lange termijn en af te halen in Tiel. We kunnen de containers daarnaast overal in Nederland leveren.

 

Open container

Bent u als gemeente of andere overheidsinstantie op zoek naar een container voor opslag of vervoer? Dan bent u aan het juiste adres. Wij bieden open containers voor zowel tijdelijke als permanente opslag, die beschikbaar zijn voor zowel verhuur als verkoop. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. In deze containers kunt u bijvoorbeeld puin en GFT afval afvoeren. De opslagcontainers zijn af te halen in Tiel, maar u kunt deze tevens overal in Nederland laten leveren.

 

Stapelbak

Vernooy biedt stapelbakken voor de opslag van goederen. Deze bakken zijn stapelbaar en nemen hierdoor weinig ruimte in beslag. Daarnaast kunt u ze zowel met een heftruck als een paletwagen vervoeren. De stapelbare containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop. Of het u nu gaat om tijdelijke of permanente opslag, bij Vernooy bent u aan het juiste adres. De stapelbakken zijn af te halen in Tiel en we kunnen deze tevens overal in Nederland leveren.