Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeecontainer goedkoop - in de aanbieding

Zeecontainer in de aanbieding

Om onze voorraad op te schonen bieden we af en toe een aantal containers tegen een (nog) scherpere prijs aan dan u van ons gewend bent. Zoekt u een goedkope zeecontainer dan is het zeker de moeite waart om even op deze pagina te kijken, maar nog beter is even te bellen naar onze verkoop 0344 699699. Ons verkoopteam is op de hoogte van de laatste containers die voor een aanbieding in aanmerking komen. Dus wil je snel handelen en goedkoop uit zijn, bel dan even.

De goedkoopste gebruikte container zal niet de beste zijn

Je krijgt dan wel containers die niet 'moeders mooiste' zijn. Vaak zit er voldoende roest aan, of zitten er gaten in. Of er ontbreken onderdelen zoals een deur, klep of haak. Maar wij kunnen daardoor deze containers wel heel scherp aanbieden. Laat u goed informeren over deze containers, zodat deze wel ingezet kunnen worden voor uw doel.
*tegen meerwerk kunnen we deze containers ook aanpassen of opknappen

Onderstaande containers zijn:

  • heel goedkoop
  • in de aanbieding
  • in de opruiming
Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.

Staat hier niet bij wat je zoekt? Op onze zoekpagina  voor gebruikte containers kun je altijd verder zoeken in onze voorraad zeecontainers, open containers en afzetcontainers. Zoek op zoekwoord of gebruik de knoppen voor selecties. 

Onder kantooruren kun je ons altijd bellen 0344 699699 we helpen je graag verder!