Overslaan en naar de inhoud gaan

Metaal zwembad

Een zwembad van een zeecontainer is helemaal hot. Op onze zoekpagina https://www.containers.nl/containers kunt u zoeken in alle containers die wij op voorraad hebben. Hier vindt u altijd de containers die bij u past. Wij zijn ruim 50 jaar specialist in het leveren en onderhouden van de open containers of afzetcontainers, maar ook van gebruikte zeecontainers. 

Wij kunnen containers waterdicht maken zodat ze toegepast kunnen worden als zwembad. Hou er wel rekening mee dat je er  dan nog niet bent. Zwembadwater (aan de binnenkant) en grond (aan de buitenkant) zijn niet erg 'metaalvriendelijk'. Beide tasten het metaal aan in de vorm van roestvorming. Je moet er ook voor zorgen dat dit geregeld wordt. Beide kanten moeten voorzien worden van coating om tegen te gaan dat deze roestvorming in het zwemwater komt, en om te voorkomen dat de container doorroest. Daarnaast moet je ook zorgen voor een filtersysteem om het water schoon te houden en iets doen aan de zuurgraat van het water.

Denk goed na over het hele 'ding', het hele project, inclusief alle bijkomende zaken. Als je dat niet doet dan loop je een groot risico binnenkort te ervaren dat dit toch wel nodig was en moet je dat achteraf gaan oplossen.

U kunt bij ons een zeecontainer aanschaffen en deze gaan prepareren. Naast de nieuwbouw van containers en de zeecontainerhandel bouwen wij ook zwembaden. En wel van metaal. Wil je meer weten over het toepassen van een zeecontainer als zwembad of wat de voordelen zijn van een nieuw metalen zwembad? Kijk dan eens naar deze informatie:

Onze maatwerk metalen zwembaden: https://ironpools.nl/zeecontainer-zwembad 

Algemene informatie over een zeecontainer als zwembad en alternatieven: https://zwembad-wijzer.nl/zwembad-soorten-opbouw/zeecontainer-zwembad 

Heeft u vragen over de aanschaf van een container of zeecontainer? Bel gerust onze verkoop 0344 699699 of stel uw vraag via het contactformulier: https://www.containers.nl/contact 

 

Er is een stevige metalen constructie nodig voor het bouwen van een mooi zwembad op maat. Dit voorkomt namelijk dat er water weglekt uit het bad, waardoor er milieuschade kan ontstaan. G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, nabij Nijmegen, levert optimaal maatwerk. Wij zijn in staat een metalen constructie op maat te leveren die precies op de plaats van het zwembad past dat u voor ogen heeft.

Benieuwd naar onze containers?

Bekijk ons aanbod

Het juiste materiaal voor uw metalen zwembad op maat

De keuze van materialen voor uw metalen zwembad op maat is van groot belang. Het metaal moet natuurlijk niet gaan roesten of aangetast worden door water of chloor, maar ook moet het metaal geen milieuschade veroorzaken. Daarom kiezen onze specialisten alleen de beste metalen voor uw zwembad op maat. Zo beleeft u jarenlang zwemplezier in uw eigen zwembad, zonder dat er schade of ongemak ontstaat.

Overleg met ons

Zoals u weet, leveren onze specialisten alleen maar maatwerk. Dit is vooral prettig wanneer u een metalen zwembad op maat wilt laten maken in uw tuin. Zo is er een metalen zwembad in verschillende vormen en maten mogelijk, maar ook krijgt u het beste advies over welke metalen u het best kunt kiezen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.