Metaal zwembad

 

Er is een stevige metalen constructie nodig voor het bouwen van een mooi zwembad op maat. Dit voorkomt namelijk dat er water weglekt uit het bad, waardoor er milieuschade kan ontstaan. G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, nabij Nijmegen, levert optimaal maatwerk. Wij zijn in staat een metalen constructie op maat te leveren die precies op de plaats van het zwembad past dat u voor ogen heeft.

Benieuwd naar onze containers?

Bekijk ons aanbod

Het juiste materiaal voor uw metalen zwembad op maat

De keuze van materialen voor uw metalen zwembad op maat is van groot belang. Het metaal moet natuurlijk niet gaan roesten of aangetast worden door water of chloor, maar ook moet het metaal geen milieuschade veroorzaken. Daarom kiezen onze specialisten alleen de beste metalen voor uw zwembad op maat. Zo beleeft u jarenlang zwemplezier in uw eigen zwembad, zonder dat er schade of ongemak ontstaat.

Overleg met ons

Zoals u weet, leveren onze specialisten alleen maar maatwerk. Dit is vooral prettig wanneer u een metalen zwembad op maat wilt laten maken in uw tuin. Zo is er een metalen zwembad in verschillende vormen en maten mogelijk, maar ook krijgt u het beste advies over welke metalen u het best kunt kiezen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.