Metaalconstructies op maat

 

G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, niet ver van Nijmegen, staat bekend om het op maat maken van diverse soorten containers, maar wist u dat u nog veel meer verschillende metaalconstructies op maat kunt laten maken door onze specialisten? Denk aan diverse soorten containers, maar ook meer bijzondere constructies zoals containerwoningen, zwembadconstructies en een handige laadvloer. Ontdek alle mogelijkheden.

Benieuwd naar onze containers?

Bekijk ons aanbod

Ontdek de mogelijkheden van metaalconstructies op maat

Onze verschillende metaalconstructies op maat bieden veel verschillende mogelijkheden, voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunnen bedrijven bij ons terecht voor diverse soorten containers voor het opslaan en vervoeren van allerlei soorten goederen, maar ook voor particulieren bieden wij veel verschillende metaalconstructies op maat. Wij leveren voor particulieren vooral metaalconstructies op maat die het leven makkelijker maken. Dit kan een containerwoning zijn, die ervoor zorgt dat u ondanks de huidige woningnood altijd een geschikte woning kunt vinden. Droomt u altijd al van een mooi zwembad in de tuin, ook dan maken wij de metaalconstructies hiervoor op maat.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar welke metaalconstructies op maat gemaakt kunnen worden? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we graag samen welke metaalconstructies we voor u op maat kunnen maken om uw werk en leven eenvoudiger te maken. Ontdek de opties door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.