Containerwoning

 

Een containerwoning op maat is de oplossing voor een groot probleem. De laatste jaren is de Nederlandse woningmarkt overspannen geraakt. De woningnood wordt steeds groter. Er zijn überhaupt steeds minder woningen, en de woningen die er zijn, zijn voor steeds meer mensen niet te betalen. G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, in de buurt van Nijmegen, heeft hiervoor een goede oplossing: de modulaire containerwoning. Deze kleine, goedkope woningen zijn bijvoorbeeld geschikt als studentenkamer of voor mensen die alleen wonen. Zo’n modulaire containerwoning op maat is ook nog eens zeer comfortabel.

Benieuwd naar onze containers?

Bekijk ons aanbod

Een fijne containerwoning op maat voor iedereen

Wonen in een modulaire containerwoning is een goede oplossing voor veel mensen die last hebben van de huidige woningnood. Het fijne van een containerwoning is namelijk dat deze helemaal naar wens kan worden ingedeeld. Dat geldt bijvoorbeeld niet alleen voor de plaats van eventuele muren, maar ook plaatsen we de ramen en andere onderdelen waar u dat wenst. Houdt u zich bezig met huisvesting en zoekt u een geschikte woning voor studenten of andere alleenwonenden? Dan is een volledig aangepaste modulaire containerwoning op maat een geschikte oplossing voor de woningnood waar veel mensen tegenwoordig mee te maken hebben. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat ons uw wensen weten

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een modulaire containerwoning op maat, een kantoorunit of een ander soort container? Neem dan contact met ons op om uw wensen door te geven. Bel naar +31(0)344 699699 of stuur een e-mail naar info@vernooy.nl.